Нови проекти

Image 01

Патничко комбе класа 8, изработено од тимот на АЦЕ - АвтоДизајн, повеќе...

Image 01

Изработка на церада и метални врати на камион за пренос на продукти, повеќе...

Image 01

Нов модел на комбе ладилник, повеќе...

Image 01

Патничко возило од класа 6, повеќе...

Image 01

Нов модел на амбулантно возило, повеќе...

Опремување на полициски возила со светлечка и звучна сигнализација.