Надградба на шасиja

Вршиме изработка на фургони за пренос на продукти кои подлежат на HACCP. Температурниот работен опсег на возилата е диктиран од страна на тоа какви видови на продукти се носат, од   4 °C до -20 °C. Системот за ладење е од италјанската фирма Webasto Diavia која е една од водечките на пазарот за климатизација во автомобилите и товарните возила. Возилата се атестирани.