СЕРВИС НА СИТЕ ВИДОВИ НА ВОЗИЛА

Нудиме широк спектар на сервисни услуги за вашето возило, од рутинско одржување до сложени ремонти на моторот, испорачани од квалификувани техничари со користење на најсовремена опрема.

За нас

МЕХАНИЧАРСКИ СЕРВИС А.Ц.Е.

Електро механичарскиот сервис А.Ц.Е. е основан 13.04.1987 година. Со клима уреди за автомобили почна да работи од 1993 година воглавно набавка на клима уреди, монтажа и воедно сервисирање на веќе вградени клима уреди. Клима уредите се од познатата италијанска фирма DIAVIA. Како нивни авторизиран сервисер и дистрибутер со стекнати сертификати за работа Е.М.С.-А.Ц.Е. е една од најголемите потрошувачи на клима уреди на Балканот на италијанската фирма DIAVIA.

Постоиме од 1987

Со повеќе од три децении искуство, нашиот електро-механичарски сервис А.Ц.Е. ја гарантира вашата доверба за професионална и квалитетна изработка на секој проект.

1000+ клиенти

Изградивме успешни соработки со повеќе од 1000 задоволни клиенти, потврдувајќи ја нашата посветеност кон квалитет и професионализам.

Од 2006 година Е.М.С.-А.Ц.Е. почнува со дополнителна дејност односно изработка на возила според потребите на потрошувачите. Е.М.С.-А.Ц.Е. во август 2012 година склучува договор со германската фирма WEBASTO и воедно станува авторизиран сервисер идистрибутер на WEBASTO за македонскиот пазар. Договорот со WEBASTO ни овозможува набавка, монтажа и сервисирање на грејните тела од истата програма.

+389 2 240 0400
Услуги

Нашите услуги

Амбуланти за брза помош

Затворски возила

Погребални возила

Возила сандаци

Трајлери

Подвижни кафетерии

Репортажно возило

Приколки за превоз на кучиња

Патничко комбе

Кипер Тростран

Сервис на клима на авион

Подвижна книжарница

Возило за превоз на инвалиски лица со рампа

Комбе ладилник

Клима уред на автомобили

Контакт

Контакт

Адреса


Бул. Трета Македонска Бригада бб (реон 72) Скопје1000Македонија

(Позади Американ Колеџ)

Телефон


+389 02 240 0400

+389 70 204 491


Работно време:


Пон - Пет од 08:00 до 16:00

Саб од 08:00 до 14:00


Loading
Your message has been sent. Thank you!
Loading
Your message has been sent. Thank you!